erhankarakoc VIP
| Konu: Atatürk'ü anlamak (Son mektup) 08.04.08 18:22 | |
| Atatürk'ten Son Mektup (Beni Anlamak)
Siz beni hala anlayamadiniz Ve anlamayacaksiniz caglarca da Hep tutturmus "Yil 1919 Mayisin 19u" diyorsunuz Ve eskimis sozlerle beni ovuyor, ovuyorsunuz Mustafa Kemal'i anlamak bu degil.
Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil Birakin o altin yapragi artik Birakin rahat etsin anilarda sehitler Siz bana neler yaptiniz ondan haber verin Hakkindan gelebildiniz mi yoklugun, sefaletin? Mustafa kemal'i anlamak yerinde saymak degil Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil.
Bana mustular getirin bir daha Uygar uluslara esit yeni buluslardan Kuru soz degil is istiyorum sizden anladiniz mi? Uzaya Turk adini Ataturk kapsulleriyle yazdiniz mi? Mustafa Kemal'i anlamak avunma degil Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil.
Hala o acikli agitlar dudaklarinizda Hala oturmus bana On Kasimlarda agliyorsunuz Uyanin artik diyorum, uyanin, uyanin! Uluslar fethine cikiyor uzak dunyalarin Mustafa Kemal'i anlamak goz boyamak degil!
Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil Beni seviyorsaniz eger ve anliyorsaniz Laboratuvarlarda sabahlayin, kahvelerde degil Bilim agartsin saclarinizi, kitaplar Ancak boyle aydinlanir o sonsuz karanliklar Mustafa Kemal'i anlamak aglamak degil Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil
Demokrasiyi getirmisim size ozgurlugu Goruyorum ki hala ayni yerdesiniz hic ilerlememis Birbirinize dusmussunuz halka egilmek dururken Hani koylerde isik, hani bolluk, hani kaygisiz gulen? Mustafa Kemal'i anlamak itismek degil Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil.
Arayi kapatmanizi istiyorum uygar uluslarla Bilime, sanata varilmaz rezil dalkavuklarla Bu vatan, bu canim vatan sizden calismak ister Paydos ovunmeye, paydos avunmaya, yeter yeter Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak degil Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil. | |
|